Het  klinkt  heel  ingewikkeld, maar het is zeker de moeite waard om er over na te denken. Het is alleen al nuttig om er achter te komen welke richting er gezocht moet worden. Misschien denkt u nu : maar ik kan dat toch niet, ik kan niet tekenen of ontwerpen. Als je het niet probeert weet je ook niet wat voor een resultaat er uit komt. Pak gewoon een pen / potlood en papier en teken bijvoorbeeld een rechthoek van 2cm bij 5cm  Horizontaal ( voor een ring te ontwerpen), hiertussen dient u uw eigen ontwerp te tekenen. Met deze tekening kunnen  wij  vervolgens in overleg met u tot een mooi resultaat komen.

Reparatie van Uw sieraad.

U kunt bij ons ook terecht voor vakkundig uitgevoerde reparaties, zonder dat het u kapitalen kost, zoals wanneer u het bij een juwelier laat repareren . Op allerlei manieren kunnen er defecten ontstaan aan uw sieraden. B.v. beschadigingen, slijtage (tijdens overdag en vooral s’nachts dragen van uw sieraden) of  productiefouten kunnen er de oorzaak van zijn dat uw sieraden kapot gaan, of dreigen kapot te gaan. Vroeger kon men hiervoor alleen bij de juwelier terecht. Maar nu zijn er de goudsmeden die de reparaties vakkundig verrichten, voor iedereen bereikbaar. Wij geven hierover vakkundig advies en als er tijd voor vrij is word het meteen gerepareerd. Ook het weer mooi maken van een sieraad , zoals polijsten e.d. voeren wij graag voor u uit. komono zonnebril heren

Reiniging

Ook voor het reinigen van uw sieraden bent u bij ons aan het goede adres. Waarom reinigen? Het aanzien van uw sieraden is toch het belangrijkste onderdeel van uw sieraden. Maar behalve dat uw sieraden er mooi uitzien is het belangrijk voor uw sieraden, immers, door vuil, vet of andere oorzaken bestaat het risico dat stenen uit uw sieraad vallen. Vuil dat langdurig aangekoekt zit heeft een schurende werking waardoor onnodige slijtage optreedt (aan sieraden die uit schakels bestaan). Controle is hierop dus wel nodig: Controle voor behoud van uw sieraden.

Laat regelmatig (in ieder geval twee keer per jaar) de zetting van uw stenen controleren en een keer per jaar alles wat kan schanieren controleren.

U kunt bij ons ook uw sieraden laten polijsten, hiermee zijn uw sieraden in een mum van tijd weer als nieuw. Tip: gouden munten